Καινοτόμοι σχεδιασμοί επιφανειών τραπεζιών ώστε να εξασφαλίζονται τέλεια αποτελέσματα

Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να υποστηρίζουν τη βελτιστοποίηση της επεξεργασίας με laser

Για να είναι επιτυχημένη η επεξεργασία με laser, χρειάζεστε περισσότερο από μία πηγή laser υψηλής ποιότητας και ένα εξαιρετικό σύστημα κίνησης. Χρειάζεστε επίσης μια υπερσύγχρονη επιφάνεια για την επεξεργασία του υλικού σας. Οι επιφάνειες των τραπεζιών που είναι κατασκευασμένες για να ταιριάζουν με την εφαρμογή σας σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν βέλτιστη χρήση της laser μηχανής σας.

Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας - θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε!

Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων των επιφανειών των τραπεζιών ως προς την ασφάλεια:

  • Άριστη εξαγωγή των εκπομπών κοπής
  • Αυστηρή συμμόρφωση με τους κανόνες υγειινής (περιορισμένος κίνδυνος για την υγεία)
  • Μείωση του όγκου των αερίων = μικρότερη απώλεια θερμότητας περιβάλλοντος χώρου και ενέργειας
  • Πιθανές αντανακλάσεις περιορίζονται στο ελάχιστο
  • Ασφάλεια από τις αναθυμιάσεις κάποιων ιδιαίτερων υλικών
  • Απλή φροντίδα και καθαρισμός

Επισκόπηση των πλεονεκτημάτων των επιφανειών των τραπεζιών ως προς τις εφαρμογές:

  • Καθαρή επιφάνεια υλικών, χάρη στην απρόσκοπτη εξαγωγή των αερίων
  • Τα υπολείμματα κοπής στο πίσω μέρος του υλικού είναι ελάχιστα
  • Τα μικρά και ελαφρά τεμάχια δεν γλιστρούν
  • Απλή αλλαγή των υποστρωμάτων
  • Άριστη καθοδήγηση εστίασης χάρη σε επίπεδες επιφάνειες
  • Βάσεις στήριξης για μηχανικά εργαλεία (φρέζες, μαχαίρια κοπής, κλπ)
  • Τα μικρά τεμάχια δεν πέφτουν μέσα στο πλέγμα

Επιφάνειες τραπεζιών – Πολλαπλών χρήσεων για τις εφαρμογές σας

Παρουσιάζουμε εδώ τέσσερις επιφάνειες τραπεζιών από τη γκάμα μας σαν παράδειγμα. Βλέποντάς τες από πολλές διαφορετικές προοπτικές, η διαμορφωσιμότητά τους τις κάνει σίγουρα κατάλληλες για πολλές χρήσεις:

Raster plate (RP) – ιδανικό για εφαρμογές ακρυλικών

Η αντανάκλαση της επιπλέον ενέργειας του laser μειώνεται στο ελάχιστο χάρη σε μία ειδική απορροφητική επιφάνεια. Αυτή η εύκολη στη φροντίδα της επιφάνεια είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ευαίσθητα υλικά όπως ακρυλικό, όπου ακόμη και οι μικρότερες αντανακλάσεις στο κάτω μέρος είναι ορατές.

 

Honeycomb (HC) – ειδικό για μεμβράνες και ξύλο

Η δομή της επιφάνειας, η οποία είναι παρόμοια με μια κηρήθρα, κατασκευάζεται από ένα λεπτό εξαιρετικά σταθερό φύλλο αλουμινίου το οποίο διευκολύνει την καλή δημιουργία vacuum κάτω από το υλικό. H καθοδηγούμενη αναρρόφηση των αερίων της κοπής κρατά το πίσω μέρος του υλικού σχεδόν καθαρό. Έτσι, αυτή η επιφάνεια υποστήριξης του υλικού χρησιμοποιείται κυρίως για επίπεδα, ασταθή υλικά (μεμβράνες).

 

Conveyor (CON) – κοπή κλωστοϋφαντουργικών υλικών κατευθείαν από το ρόλο

Αυτό το εξάρτημα που κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ιδανικό για ελαφρά, λεπτά και εύκαμπτα υλικά όπως υφάσματα, μεμβράνες, γάζες ή μη υφασμένα υλικά. Αυτό λειτουργεί σαν εξάρτημα στήριξης για την επεξεργασία και ταυτόχρονα σαν εξάρτημα μεταφοράς υλικού.

 

PIN Concept (PC) – για υψηλή ισχύ laser

Μία επιφάνεια κατασκευασμένη από ανθεκτικό ορείχαλκο ή ΡΜΜΑ πείρους στήριξης. Αυτή η επιφάνεια χρησιμοποιείται για μεγάλη ισχύ laser και υψηλές εκπομπές αερίων.Τυπικά πεδία εφαρμογής είναι κατασκευή καλουπιών και επεξεργασία ξύλου > 10 mm.

 

 


Όλες οι επιφάνειες των τραπεζιών laser μπορούν να αλλάξουν για συμβατικές μεθόδους επεξεργασίας γρήγορα και εύκολα. Υπάρχουν επίσης επιφάνειες τραπεζιών κατάλληλες για χρήση με μαχαίρια ή φρέζες.


Αποτελεσματικότητα μέσω ευφυιών λύσεων

Ένα κενό δημιουργείται κάτω από το υλικό το οποίο επεξεργαζόμαστε με laser. Όσο μεγαλύτερο είναι το τμήμα της επιφάνειας επεξεργασίας που καλύπτεται από το υλικό, τόσο υψηλότερη είναι η πρόσφυση και το vacuum. Ως εκ τούτου, απορροφάται μόνο ο απαραίτητος όγκος αέρα. Η ατμόσφαιρα του χώρου παραμένει σχεδόν ανεπηρέαστη.

Σήμερα περισσότερες από 2.500 διαφορετικές εφαρμογές πραγματοποιούνται στις επιφάνειες των τραπεζιών μας. Μια ανοιχτή δομή που υποστηρίζει όλες τις επιλογές.


Η λύση μας είναι η σωστή

 

Τα πάντα εξαρτώνται από την προσαρμογή της μηχανής ώστε να ταιριάζει με την αντίστοιχη εφαρμογή. Η διαμορφώσιμη σχεδίαση των συστημάτων laser της εταιρείας eurolaser σημαίνει ότι μία εξειδικευμένη διαμόρφωση είναι δυνατή για κάθε απαίτηση. Ο σχεδιασμός της μηχανής βασίζεται αποκλειστικά στις απαιτήσεις σας για τη χρήση της. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε πάντοτε την laser μηχανή σας αποτελεσματικά, ακόμα και αν θέλετε να επεξεργάζεστε διαφορετικά είδη υλικών.


ή παρακαλούμε καλέστε για την προσωπική σας παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών!

 
© 1994 -2024 eurolaser GmbH. All rights reserved.