POSITIONplus

Σύστημα Οπτικής Αναγνώρισης - Πάντοτε εστιασμένο

Πολλές εφαρμογές απαιτούν μια ακριβή κοπή προσανατολισμένη στα υπάρχοντα σημεία αναφοράς ή σε άλλες παραμέτρους του υλικού. Για να ανταποκριθεί σε αυτή την ανάγκη, η eurolaser προσφέρει μια έξυπνη λύση που αποτελείται από μια κάμερα και λογισμικό ανάλυσης.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά:

  • Το σύστημα οπτικής αναγνώρισης τοποθετεί την ακτίνα laser σύμφωνα με τα σημάδια αναφοράς
  • Διόρθωση συρρίκνωσης, ξεχειλώματος και συστροφής του υλικού
  • Υψηλής απόδοσης λειτουργία nesting για τη βέλτιστη χρήση της περιοχής και ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης των υλικών
  • Μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας σε συνδυασμό με την υψηλή αξιοπιστία της διαδικασίας και σύντομοι χρόνοι σεταρίσματος της μηχανής
  • JOBIDENT για την αυτοματοποίηση της ροής εργασίας από την εισαγωγή μέχρι την παραγωγή των αρχείων εργασίας

Αυτόματη αναγνώριση

Η κάμερα τοποθετείται απευθείας στην κεφαλή επεξεργασίας και καθοδηγεί τη διαδικασία κατεργασίας του υλικού ακολουθώντας τα καθορισμένα σημεία αναφοράς. Αυτό σημαίνει ότι τα τυπωμένα, υφασμένα ή κεντημένα σημεία αναφοράς καθώς και τα άκρα ή άλλα υψηλής αντίθεσης περιγράμματα μπορούν να σαρωθούν οπτικά. Με αυτόν τον τρόπο η ακριβής θέση και οι διαστάσεις του υλικού αναγνωρίζονται επακριβώς και λαμβάνονται αυτόματα υπόψη κατά τη διάρκεια της περαιτέρω επεξεργασίας.

Διόρθωση των ανακριβειών εκτύπωσης

Τώρα είναι δυνατόν να αντισταθμιστούν οι διαστάσεις μέσω της σύγκρισης στόχου/πραγματικών δεδομένων εκτύπωσης χάρη στην έξυπνη αξιολόγηση των σημείων αναφοράς. Αυτό, βεβαίως, επηρεάζεται εξ ολοκλήρου από τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του χρήστη. Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται βοηθούν τη βελτιστοποίηση ή ρύθμιση σύμφωνα με την απαιτούμενη ακρίβεια των διαστάσεων. Ένα πραγματικά θετικό στοιχείο για τη διασφάλιση της ποιότητας.

Τα κριτήρια επιλογής περιλαμβάνουν:

  • Γραμμική διόρθωση
  • Πλήρης διόρθωση
  • Τμηματική αυξομείωση της κλίμακας

Αξιοπιστία επεξεργασίας

Σαν αποτέλεσμα των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων των προϊόντων, η υψηλή αξιοπιστία της επεξεργασίας πρέπει να είναι  συμβατή με την μέγιστη ακρίβεια στην παραγωγή. Το σύστημα οπτικής αναγνώρισης από την Eurolaser εξασφαλίζει την ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την αξιοπιστία της διαδικασίας. Η σάρωση του υλικού σημαίνει ότι τυχόν σφάλματα κατά την τοποθέτηση σχεδόν αποκλείονται. Έτσι, οι  κουραστικές διαδικασίες του συστήματος και του σεταρίσματος δεν είναι πλέον απαραίτητες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την τοποθέτηση των βασικών σημείων

Έχετε ερωτήσεις; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσουμε

 
© 1994 -2024 eurolaser GmbH. All rights reserved.